Примерно меню 1 със свинско месо:

* Салата Мамин Кольо 1бр.
(домати, краставици, кьопоолу, катък, печени чушки, яйце
Цветна бобена)
* Свински врат с гъбен сос 1 бр.
Гарниура: пюре
* Крем карамел 1 бр.
* Минерална вода 1 бр.
* Кока Кола 1 бр.

Цена: 30.00 лв.


Примерно меню 2 с пилешко месо:

* Салата Редена със сирене ...

Read More

Новогодишно предложение и куверти:

ВАРИАНТ 1 (месно меню):
1) Минерална вода - 330 мл.
2) Кока Кола - 250 мл.
3) Празничен ордьовър - 500 гр.
(домати, краставици,катък, кьопоолу, снежанка, печени чушки,солена торта, маслини)
4) Сушени мезета и сирена - 100 гр.
(телешка пастърма, телешка луканка, телешки суджук, кашкавал, пушено сирене)
5) Питка със сирене и къс...

Read More