Ресторан - Таверна

Автентичная болгарская кухня, фольклорная атмосфера, выбранные блюда!

en  ru  bg

О ресторане

Добро пожаловать

Каним ви в пленителната битова обстановка на механа "Мамин Кольо", където да се насладите на вкусните български ястия на нашите майстор-готвачи, като не забравяте специално подбраните вина, които да допълнят обаятелния им вкус.
Създайте на семейството, любимата жена и добрите приятели незабравими мигове под звуците на приятна музика и българска фолклорна атмосфера. Разполагаме с два просторни салона, подходящи както за романтични срещи и събирания в тесен кръг, така и за големи мероприятия в празничните нощи.
Почитателите на красивата гледка и кулинарните приключения, каним в нашата голяма градина, която, сигурни сме, ще се превърне в любима за вас и вашите гости. Намираме се на удобно за всички посетители място – в центъра на София, където можете да паркирате необезпокоявани на паркинг местата в близост.
Очакваме от вас само едно – добро настроение и весела компания.
Приятното прекарване и незабравимите спомени са нашата гаранция за качество!

Специальные оферты

Специальные оферты

Цены с 25.00

Оферты

  • 08.03.2018

    30.00
  •  

  •  

Больше

Отзивы, бранирования

Здравствуйте! Бываем с мужем в Софии по делам. Случайно увидели ваш ресторан. Зашли - понравилось. В последний визит ужинали только у вас. Спасибо за вкусную кухню, хороших официантов и уютную атмосферу! Жаль, у вас на сайте нет страницы отзывов, поэтому пишем на e-mail. Удачи в бизнесе! У вас очень хорошая таверна!

Юлия и Алексей
Бронирование

Контакт

 

Пишите нам

Бронирование

Телефони: 02 471 65 77, 0894 31 21 31

Адрес

Ресторан - таверн Мамин Кольо
София 1000
ул. Позитано 40

Найдите нас